Vaessen Partyservice en Catering is gespecialiseerd in partyservice, catering, complete service, van buffet tot bediening en van tapinstallatie tot feesttent. Klanten kunnen via een online buffetwijzer het voor hun ideale buffet samenstellen.

Op enkele kilometers van EQUA verwijderd is Slagerij Vaessen / Party Service Vaessen gevestigd. Behalve het lekkerste vlees in de hele omgeving is Vaessen ook een bekende cateraar.

Voor directeur en eigenaar Raymond Vaessen is goedwerkende en betaalbare ICT net zo van belang voor zijn bedrijfsvoering als voor grote bedrijven. Als e-mail of externe toegang niet goed werken dan kan directeur/eigenaar Raymond Vaessen zijn werk niet goed doen en dus zijn klanten niet goed helpen. Gemiste e-mails of telefoontjes kunnen orders kosten en het is een stuk handiger als Raymond van thuis, onderweg en vanuit de zaak in Bocholtz kan werken en telefoneren.

Met één server waarop behalve de gangbare server applicaties ook de VoIP telefonie geïnstalleerd is heeft Vaessen Partyservice een oplossing die zowel betaalbaar als betrouwbaar is. E-mail loopt via Office365 en de webservers waar klanten kun bestellingen kunnen opgeven draaien in de cloud. Vaessen is sinds 2007 klant bij EQUA.