Nieuwe collega's
Per 1 januari begroeten wij 3 nieuwe collega's bij EQUA. We versterken onze technische dienst en onze backoffice en laten we eerlijk zijn, dat is geen dag te vroeg. De laatste maanden hadden we het zo druk dat zelfs onze trouwste klanten zich begonnen te roeren en ons, weliswaar meestal vriendelijk, informeerden dat het afhandelen van serviceverzoeken en het maken van offertes wel allemaal erg lang duurde. Dit ‘luxe’ probleem lossen we niet binnen enkele weken op maar als de nieuwe collega’s enigszins ingewerkt zijn dan zal de druk op de spreekwoordelijke ketel snel minder worden.

Randy Kleintjens
Is afkomstig van een collega IT bedrijf dat zich bezig houdt met software ontwikkeling. Randy is samen met Robert verantwoordelijk voor de verkoop, inkoop en backoffice bij EQUA

Patrick Narinx
Was werkzaam op de helpdesk van een IT bedrijf. Patrick krijgt bij EQUA een technisch/commerciële functie en wordt een soort 'vliegende keeper' die inspringt waar het nodig is.

Sam Beld
Was werkzaam als IT ondersteuner bij een klant van EQUA. Sam kent EQUA inmiddels al enkele jaren en komt bij EQUA dus in een bekende omgeving. Sam kiest voor de overstap omdat hij meer in de frontlinie van de IT wil functioneren.