Voice over IP - zakelijke telefonie voor het mkb

Wat is VoIP telefonie?

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol; bellen via internet. Bellen via VoIP geeft uw organisatie veel voordelen waarvan kostenbesparing, meer mogelijkheden en flexibiliteit de grootste zijn. Daardoor bent u beter bereikbaar voor uw klanten en zullen de kosten van telefonie fors dalen.

Totaalleverancier van zakelijke VoIP diensten en oplossingen voor mkb bedrijven

EQUA, gevestigd in het zuiden van Limburg is totaalleverancier van zakelijke VoIP oplossingen voor bedrijven. Van toestellen en telefoonnummers tot de infrastructuur en ondersteuning. EQUA implementeert en beheert VoIP centrales gebaseerd op de software van onze partner 3CX. Zij ontwikkelen speciale software voor de zakelijke telefonie markt waar o.a. bedrijven als Pepsi, Boeing, Caterham F1 team, Hugo Boss, Intercontinental Hotels & Resorts en nog vele andere vooraanstaande bedrijven gebruik van maken.

U belt nog met een ouderwetse PBX centrale?

Dan laat u iedere maand veel geld liggen! Met een VoIP oplossing dalen uw vaste maandelijkse kosten dramatisch. Voor minder dan 50% van een analoge lijn krijgt u 4 spraakkanalen via VoIP. Daarbij zijn het starttarief en de gesprekskosten ook veel lager. De maandelijkse besparing loopt op tot wel 60%.


Lees hier de ervaringen van bedrijven die u voor gingen

Overstap van andere VoIP provider?

Ook dan is EQUA een geschikte partner. De 3CX software is geschikt voor de meest populaire IP- hardware telefoons en is dus niet leveranciersafhankelijk. De VoIP software van 3CX is makkelijk te implementeren en beheren. Daarnaast biedt de software erg veel nuttige functionaliteiten en is het een goed alternatief indien u naar een andere VoIP oplossing  opzoek bent. Dit alles natuurlijk met behoud van uw telefoonnummer.

Voordelen zakelijke VoIP telefooncentrale EQUA

  • Wij beschikken over meerdere gecertificeerde 3CX specialisten
  • Bespaar tot 60% op telefoniekosten
  • Verbindt thuiswerkers en nevenvestigingen met 1 centrale
  • Hogere productiviteit, mobiliteit en functionaliteit
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Ondersteuning bij problemen
  • Flexibel en schaalbaar
  • Bellen via het computernetwerk
  • Korte terugverdienperiode (ROI)


Download hier de brochure voor meer informatie

Heeft u belangstelling en wilt u graag een persoonlijk gesprek?

EQUA - ICT partner voor het Limburgse mkb