Cloud diensten by EQUA

Cloud diensten voor het Limburgse mkb

Als u wilt weten wat een Cloud oplossing is en wat Cloud computing voor uw onderneming kan betekenen. Dan bent u bij EQUA aan het goede adres. Cloud oplossingen zijn er in vele smaken en ze hebben allemaal hun sterke en zwakke punten. EQUA is een betrouwbare en gespecialiseerde partner in verschillende Cloud diensten voor bedrijven met name gevestigd in het Limburgse MKB. EQUA adviseert en levert betaalbare Cloud diensten en oplossingen die perfect bij uw onderneming passen.

Private, Public of een Hybride Cloud oplossing?

Er zijn verschillende vormen van Cloud diensten. U kunt ervoor kiezen om de hele IT uit te besteden(Public Cloud) maar misschien geeft u er wel de voorkeur aan om de apparatuur zelf te plaatsen(Private Cloud). En ook een hybride vorm van cloud diensten is mogelijk, een beetje bij u en een beetje in het datacenter? Het aantal mogelijkheden is enorm en de keuze is dan ook moeilijk. Daarbij is niet elke techniek even geschikt om via de Cloud af te nemen en ook de manier waarop Cloud diensten aangeboden wordt verschilt. Neem daarbij dat u vaak verplichtingen voor jaren aangaat en u zult begrijpen dat er zorgvuldig gekozen moet worden.

Cloud Computing - de online werkplek

Betekent Cloud computing voor u dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag, vanaf elke plek ter aarde met nagenoeg elk apparaat wilt kunnen werken op uw eigen netwerk en met uw eigen toepassingen?

Betekent Cloud computing voor u dat u flexibele maar budgeteerbare kosten per online werkplek wilt? U kunt de apparatuur kopen, leasen of huren en toch een vast bedrag voor onderhoud, service en het oplossen van storingen betalen.

Wilt u op de Cloud werken met een supersnelle verbinding van 1000 Mbps, een 'latency' van minder dan 1 ms en wilt u voor deze verbinding geen honderden EURO's per maand betalen? Dat is alleen mogelijk met een 'private of hybride cloud' oplossing. Meer info over de verschillende Cloud modellen en definities kunt u vinden door hier te klikken.

EQUA heeft geen voorkeur voor één leverancier of voor één type clouddienstverlening. De klantenkring van EQUA bestaat grotendeels uit bedrijven die variëren van 5 - 50 werkplekken grotendeels gevestigd in het Limburgse mkb. Bedrijven waar IT wel belangrijk is maar ook bedrijven waar budgetten niet oneindig zijn. Vaak zijn dit bedrijven waar de directeur ook de eigenaar is en waar de kosten zo laag mogelijk moeten zijn. Kortom, bedrijven zoals EQUA er zelf ook een is. Bij onze klanten is IT dan ook geen doel op zich maar slechts een van de instrumenten om efficiënt te kunnen werken.

Wij willen graag een partnerschap met u aangaan zodat wij u de komende jaren van dienst mogen zijn met IT, telefonie en andere diensten. En wij beloven dat wij u van betrouwbaar advies en van een uitstekende service zullen voorzien.

Contact kunt u opnemen door te mailen naar sales@equa.nl, bellen op 045-544 23 23 of door het contactformulier in te vullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

EQUA - de IT partner voor het Limburgse MKB